Stagiu de terapii si tratamente ayurvedice, 24 nov – 11 dec 2014


Stagiu de terapii si tratamente ayurvedice, 24 nov – 11 dec 2014

Va invitam in lumea terapiilor si a tratamentelor traditionale indiene, in Kerala – India, intr-o atmosfera de vis, in lumea cocotierilor si a plajelor insorite in perioada 24 noiembrie – 11 decembrie 2014 ( in decembrie sunt 30 de grade celsius !!! ).

Kerala este una dintre cele mai frumoase zone din India si din Orient. Taramul ayurvedei, stiinta milenara a terapiilor orientale si a modului de viata sanatos, Kerala este pe drept cuvant numita “taramul lui Dumnezeu”.

Aceast stagiu va imbina metode de tratament si vindecare traditionala ayurvedica, sesiuni de yoga traditionala si yoga terapeutica cu vizite la temple, ashrame, meditatii, rasfat pe renumita plaja din Varkala. Pe langa sesiunile de masaje, terapii, practici de purificare etc. ne vom delecta cu plimbari pe elefanti in jungla, plimbari cu vaporase private pe renumitele backwaters, dansuri traditionale etc.

Inainte de sesiunile de tratamente, medicul centrului ne va oferi o consultatie ayurvedica privata. Astfel, in functie de afectiunile sau necesitatile fiecaruia, se vor prescrie tratamente, masaje ayurvedice si sesiuni personalizate, de obicei 3 sesiuni pe zi, apoximativ 2 ore.

Cei interesati de stiinta milenara ayurveda pot participa si la cursuri in domeniul ayurvedei (cursuri de masaj ayurvedic, terapie prin alimentatie, tehnici de purificare etc.). Cursurile sunt atestate de guvernul indian. Se ofera diploma de absolvire.

Pretul stagiului de terapii si tratamente ayurvedice este de 1600 euro, pret care include toate serviciile:

– biletele de avion Bucuresti – Trivandum si retur
– viza India
– cazarile in centrul ayurvedic
– 3 mese ayurvedice ( vegetariene ) pe zi, pe toata perioada stagiului
– sesiunile de yoga traditionala (in fiecare dimineata)
– programul artistic Kathakali
– cele 2 zile pe vaporas pe backwaters, mesele si cazarea pe vaporas
– transportul intern
– vizitele la temple si la ashrame

Tratamentele, cursurile, masajele, tehnicile de purificare si remediile nu sunt incluse, aceastea depind de sanatatea si alegerea fiecaruia. Costul mediu al unei sesiuni de terapii este de aproximativ 30 euro pe zi si include mai multe tratamente pe parcursul a 2 ore.

Data limita de inscriere este 15 septembrie 2014. Pentru inscriere se va achita un avans de 800 euro la agentia de turism First Class International din Bucuresti.

Detaliile suplimentare le vom discuta la intalnirea de cunoastere care va avea loc in Bucuresti, pe 16 septembrie 2014, orele 19.00. Locatia va fi anuntata ulterior.

Stagiul se va desfasura intr-un grup restrans. Numarul de locuri este limitat.

Programul stagiului de terapii si tratamente ayurvedice:

– ziua 1, ( 24 noiembrie ) 19 30, plecam din Bucuresti cu Qatar Airways

– ziua 2, ajungem in Trivandrum si avem un drum cu autocarul de o ora pana in Varkala, cazare in centrul ayurvedic, relaxare, incepem consultatiile si tratamentele, seara – usoara plimbare pe faleza si apoi masa de seara

– zilele 3 -10, terapii ayurvedice

– ziua 11, dimineata plecam spre vaporase, pllimbare pe backwaters, cazare si mese pe vaporas

– ziua 12, la amiaza ne intoarcem in Varkala

– ziua 13, zi de asram, mergem la Ama, renumita sfanta contemporana al carei mesaj de iubire este imbratisarea, simplu, fara teorii sau filozofii

– ziua 14, zi de asram, vizita si darshan la renumitul asram Santigiri

– ziua 15, templele din zona si plimbare cu elefantii

– ziua 16, zi de asram, vizitam si primim initieri ( optional ) in sistemul AREIKI in asramul Siddhaasram

– ziua 17, shopping, relaxare si seara plecam spre aeroport

– ziua 18, dimineata devreme decolarea spre casa

Pentru inscrieri si informatii suplimentare ne puteti contacta pe emailul: calatorii.initiatice@gmail.com

sau telefonic: 0729032755