Bali: Spiritualitate – Cultura – Plaja, 31 aug – 13 sept 2013


Va invitam intr-o calatorie de spiritualitate, cultura si relaxare in Bali – “Insula celor 1.000 de temple”, in perioada 31 august – 13 septembrie 2013.

Ati visat sa va reculegeti, sa admirati si sa iubiti tot ce inseamna Bali precum Elizabeth Gilbert, autoarea romanului „Eat, pray, love”?

Va oferim o vacanta in care veti descoperi locuri sacre, unde timpul pare sa se fi oprit, un loc minunat in care localnicii traiesc in armonie totala cu natura si supranaturalul, intr-un mod unic in lume.

Veti putea admira si medita in celebrele templele hinduse si buddhiste din Bali si Java. Sau va veti lasa incantati de centrele de relaxare si de SPA-urile balineze si de fructele si legumele care au un gust absolut senzational aici, in Bali.

Veti putea merge la vraciul Ketut Lyer sa va citeasca in palma si veti avea ocazia sa va relaxati pe plajele albe ale Oceanului Indian sau la umbra, intr-un restaurant local, pierdut printre orezarii.

Dupa ce veti trai aceasta experienta, va veti putea gasi in suflet propriul paradis.

Deschideti-va inima si lasati-o sa primeasca energia pozitiva a acestui paradis spiritual, in care va veti revigora, va veti reculege, veti cunoaste localnicii calzi si surazatori si va veti redescoperi!

Pretul calatoriei este de  2.199 euro/pers. in camera dubla si include:

transport cu avionul (Bucuresti – Doha – Denpasar si retur),

* taxele de aeroport,

* transport intern microbuz cu aer conditionat,

* 11 nopti cazare in hoteluri de 4*  

*  mic dejun la hotel, dejun/cina conform program,

* transferurile, tururile si excursiile mentionate in program,

* taxe de intrare la obiectivele mentionate in program si parcarile,

* ghizi locali si insotitor roman de grup.

Bonusuri: 

* o sedinta de 2 ore de masaj balinez; 

* asigurare medicala premium;

* asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism.

Suplimentar, se vor achita local taxa de viza: 25 USD/ pers. si taxa de iesire de pe aeroport: 25 USD/ pers.

Inscrierile se vor face pana pe 13 iunie2013.

La inscriere se achita un avans de minim 500 euro, catre agentia First Class Intl.

Inscrieri si detalii la Alexandra Grigore, tel 0723 780 700 sau office@firstclassint.ro

Mai multe informatii pe http://www.firstclassint.ro/archive/products/bali-spiritualitate-cultura-plaja/

Programul calatoriei:

ZIUA 1 – 31.08.2013: BUCURESTI – DOHA 

Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways (18:25 / 22:55, durata zbor 4h:30’)

bali ubudZIUA 2 – 01.09.2013: DOHA – DENPASAR – UBUD 

Escala in Doha si apoi zbor spre Denpasar – resedinta administrativa a Provinciei Bali (02:25 /19:00), cu oprire de 1 h in Singapore.  Dupa formalitatile de viza de pe aeroport vom fi intampinati de reprezentantul local care ne va face transferul la hotelul din Ubud (durata 1h:00). Cazare Ubud – 4* .

 

 

bali spaZIUA 3 – 02.09.2013: UBUD

De dimineata vom pleca in explorarea Ubudului, supranumit si “Orasul Regall”, proeminent centru al picturii, dansului si muzicii din Bali. Vom vizita Palatul Regal (Puri Saren Agung), iar seara ne vom rasfata cu 2 ore de masaj traditional la unul din renumitele centre SPA din Ubud. Cazare Ubud – 4*.

Mese: mic dejun.

 

ZIUA 4 – 03.09.2012: UBUD – Tampak Siring – Kintamani – Kopi Luwak (139 km / 9 h)

Vom incepe ziua cu Dansul Barong & Kris in satul Batubulan. Ne vom continua vizita cu templul „Tampak Siring” (Izvorul Sfant) construit in onoarea Zeului Indra. Urmatoarea oprire este Kintamani, unde vom servi pranzul bufet intr-un restaurant local, care ne va incanta cu o privelişte minunată asupra Muntelui şi Lacului Batur. La intoarcere vom opri la o plantatie de cafea „Kopi Luwak”, unde vom putea degusta cea mai scumpa cafea din lume. Cazare Ubud – 4*.

Mese: mic dejun + pranz.

 

ulun danu temple baliZIUA 5 – 04.09.2013: UBUD – Bedugul – Lovina – Templul Budist Wihara (113 km / 8 h) 

Plecam spre Bedugul, pe lacul Bratan, pe care parca pluteste delicatul Templul hindus Ulun Danu. Vom continua drumul catre Lovina, unde vom servi pranzul intr-un restaurant pe plaja de nisip negru, apoi vom porni catre izvoarele sfinte din Banjar  si Templul Budist Wihara. Seara tarziu ne vom intoarce la hotel. Cazare Ubud – 4*.

Mese: mic dejun + pranz.

 

Monkey Forest baliZIUA 6 – 05.09.2013: UBUD – SANUR (25 km/ 1 h)

Timp liber pentru a explora Ubudul ( NU trebuie ratate: Monkey Forest, Centrul Yoga Barn, o cafea servita pe terasa la “Kaffe” sau Bookshop-ul Ganesha). Optional, se pot lua lectii de Yoga si poate merge la Wayan’s Traditional Balinese Healing Center pentru a putea servi celebrul „pranz cu multivitamine” si a sta de vorba cu deja faimoasa Wayan, care, pentru interesati, va face Body Reading.  Seara vom fi transferati in zona cu plaja Sanur. Cazare la Hotel 4*, zona plaja.

Mese: mic dejun.

 

bali unZIUA 7 – 06.09.2013: SANUR 

Timp liber la dispozitie pentru a ne bucura de plaja si apa oceanului.  Cazare la Hotel 4*, zona plaja.

Optional, pentru cei care prefera vizitele, vom putea organiza o plimbare cu masini militare germane de teren, WW Kuebelwagen, în zona plantaţiilor de orez din câmpiile sudice.  Vom continua apoi calatoria spre nord, până la Jatiluwih, recent nominalizat pentru site-urile din Patrimoniul UNESCO si renumit pentru peisajele sale fabuloase (numele satului inseamna “Cu adevărat minunat”).

Mese: mic dejun.

 

ZIUA 8 – 07.09.2013: SANUR – Apusul de soare la Templul Uluwatu (cca 75 km/ 7h) 

Dimineaţa – program liber la alegere. După amiaza vom pleca către templul Uluwatu, templul de pe marginea unei stanci ce pare ca se pravaleste in mare. De aici vom admira apusul si Dansul Kecak (numit si „Dansul Maimutelor”) bazat pe poemul Ramayana. Ne vom intoarce la hotel, timp liber. Cazare la Hotel 4*, zona plaja.

Mese: mic dejun.

Pura Besakih temple baliZIUA 9 – 08.09.2013: SANUR – Templul Besakih (76 km/ 7 h)

In a noua zi a calatoriei vom vizita Pura Besakih, Templul Mama sau Templul Suprem din Bali, amplasat la poalele Muntelui Agung – un complex cu 30 de temple, construite pe 7 niveluri de terasament, sapate in munte, la 1.000 m altitudine. In drum ne vom opri si în Klungkung pentru a vizita Kerta Gosa, Curtea de Justiţie, datând din secolul al XVIII-lea. Vom cobori apoi la Bukitjambul pentru servirea prânzului la restaurantul local cu o panoramă magnifică a teraselor de orez. Excursia continuă către Goa Lawa (peştera liliecilor) şi, în final, cu vizitarea artizanului de gonguri (instrument tradiţional) din Blahbatu. Inapoi in Sanur. Cazare la Hotel 4*, zona plaja.

Mese: mic dejun + pranz.

 

Mengwi temple baliZIUA 10 – 09.09.2013: SANUR – Templul Tanah Lot (45 km / 3 h) 

Dimineaţa – program liber, optional Yoga. Dupa pranz vom pleca in tur către vestul insulei. În zona rurală pe care o traversam vom admira plantaţiile de orez şi sătucuri. Destinaţie – Mengwi – este un templu imens înconjurat de un şanţ cu apă. Dupa acesta vom vizita Pădurea Alas Kedaton, adăpostul a sute de maimuţe pitice. În final, vom vizita templul Tanah Lot, cu o locaţie spectaculoasă in varful unei stanci de 200 m inaltme. Aici vom servi cina admirand probabil cel mai frumos apus din Bali. Intoarcere in Sanur. Cazare la Hotel 4*, zona plaja.

Mese: mic dejun + cina.

 

gili baliZIUA 11 – 10.09.2013: SANUR 

Zi cu program liber la dispozitie

Optional – vom putea organiza excursie de 1 zi in Java pentru a vizita cel mai vechi Templu budhist din lume: BOROBUDUR si Templul hindus Prambanan sau vom putea pleca cu barca in Insula Gili.

Mese: mic dejun.

 

 

bali cinaZIUA 12 – 11.09.2013: SANUR 

Zi cu program liber la dispozitie. Seara vom merge către Plaja Jimbaran pentru a ne bucura de cina de ramas bun cu specialitati de fructe de mare, la un restaurant pe plajă, lumânări, într-o atmosferă serenă, însoţită de sunetul valurilor din Golful Jimbaran. Cazare la Hotel 4*, zona plaja.

Mese: mic dejun + cina.

ZIUA 13 – 12.09.2013: SANUR 

Mic dejun la hotel. Vom elibera camerele la 12:00, dupa care vom avea timp liber in care sa ne luam la revedere de la Bali, până la momentul transferului la aeroport pentru îmbarcarea spre Doha (ora 22:40)

 

ZIUA 14 – 13.09.2013 

Vom ateriza in Doha la ora 04:55, dupa un zbor de 11h:30 ( Qatar Airways); vom avea o escala de cca 4h; la ora 08:35 vom decola din Doha  (Qatar Airways), pentru sosirea in  Bucuresti, ora 13:30 (durata 5h:05).

 

 

Va asteptam cu drag!

Alexandra Grigore, Managing Director FIRST CLASS INT’L 

0723 780 700

alexandra@firstclassint.ro

firstclassintl@gmail.com

www.firstclassint.ro