meditatii cu boluri si clopote tibetane, 13, 14 si 15 feb 2015


Meditatii cu boluri si clopote tibetane

Va invit la seri de meditatii cu boluri si clopote tibetane in zilele de 13, 14 si 15 feb 2015 de la orele 19 00.

Ce este unic la aceste meditatii cu boluri si clopote tibetane? Sistemul de amplificare si unul dintre cele mai mari boluri existente ( 70 cm in diametru si 12 kg greutate ! ) adus din Kathmandu – Nepal. Datorita dimensiunii si greutatii considerabile acest bol produce sunete care par din alta lume. Pentru a face perceptibile sunetele si frecventele care sunt sesizabile doar la cativa centimetri de boluri vom folosi un sistem audio profesional care va amplifica intreaga gama de frecvente. In felul acesta vom percepe si frecventele joase si foarte joase produse de bolurile tibetane, frecvente care in mod normal nu sunt auzite sau percepute.

Dupa meditatia cu boluri si clopote tibetane vor urma si sesiuni individuale ( in functie si de timpul disponibil )

Inscrieri

Pentru inscrieri va rog sa trimiteti un email pe calatorii.initiatice@gmail.com si sa specificati si ziua in care doriti sa veniti

Cand?

vineri 13 feb de la orele 19 00

sambata 14 feb de la orele 18 00

duminica 15 feb de la orele 18 00

Unde?

Centrul de terapii alternative Ariadna, str Vasile Lascar nr 142, sector 2, Bucuresti, ultimul etaj – la mansarda
www.centrulariadna.ro

Pret?

Donatie. Fiecare este liber sa ofere cat simte. In stagiile de Invataturi si Initieri cu Dalai Lama si cu alti maestri tibetani si indieni am vazut ca toate invataturile, initierile, meditatiile sau alte activitati similare se organizeaza pe baza de donatii. Cu cat se pune mai putin accent pe partea materiala, cu atat mai inalta este energia si vibratia. Chiar Dalai Lama a afirmat la Invataturile si Initierile Kalachakra din 2014 ca toate invataturile spirituale ar fi bine sa fie oferite liber, din compasiune si iubire pura. Daca se amesteca aspectele financiare cu cele spirituale apare contaminarea invataturilor.

Cateva imagini din Nepal cand am cautat bolurile, in mod special pe cel ” cu greutate “. Unele sunt de la Sound Planetarium unde poti invata cum sa folosesti bolurile pt meditatie si terapii.

DSCN4397 DSCN4394 DSCN4396 DSCN4402

boluri-tibetane-nepal3 (1) tibetane-nepal5 tibetane-nepal4 WP_20140728_027 boluri-tibetane-nepal1 boluri-tibetane-nepal3 (2)