Calatorie initiatica in Tibet ( Ladakh ), 1 – 19 iulie 2015


Calatorie initiatica in Tibet ( Ladakh ), 1 – 19 iulie 2015

Va invitam intr-o lume magica si unica – lumea Tibetului autentic in perioada 1 – 19 iulie 2015.
Ladakh-ul este numit si  ” Micul Tibet “. Aceasta zona este incarcata de spiritualitate si istorie. Aici sunt cele mai vechi manastiri tibetane, gompe si pesteri in care au meditat mari maestri tibetani. Puritatea acestor locuri vine si din faptul ca pana acum zeci de ani nu era nici un drum de acces. Transportul se facea cu caii sau pe jos…Aceasta este si diferenta fata de Tibetul din zona Chinei. In Ladakh totul este pastrat neatins. Ai impresia ca te intorci cu sute sau mii de ani in timp…
Va recomand vizionarea filmului artistic Samsara – film realizat si filmat in Ladakh.
https://www.youtube.com/watch?v=JB7uygQxxLI

Acest program initiatic cuprinde vizite si meditatii in manastirile si locurile sacre din zona Ladakh, intalniri cu maestri si lama tibetani precum si participarea la ritualurile si slujbele tibetane.

Program:

ziua 1 – plecare din Bucuresti spre Delhi

ziua 2 – zbor local Delhi – Leh  ( 3500 m ), relaxare

ziua 3 – adaptare altitudine si plimbare usoara in Leh

zilele 4 – 13, vizite la manastiri, meditatii, intalniri cu lama si maestri tibetani. Vom vizita manastirile Lamayuru, Alchi, Spitok, Shey, Thikse, Hemis etc precum si renumitul lacul sacru al Tibetului – Pangong ( la 4200 m altitudine ). Vom petrece 1 noapte aici. Meditatiile la acest lac ofera viziuni si experiente revelatorii despre viata si evolutia noastra.

zilele 14 – 18, intoarcerea spre Delhi, cu jeepurile, prin cel mai spectaculos drum din lume ( asa este considerat de specialisti ). Vom ajunge pana la 5600 m altitudine. Este considerat cel mai inalt drum circulabil din lume. Desigur, ne vom opri in trecatoarea de la 5600 m pentru o scurta meditatie. Cuvintele nu pot descrie ce am trait cu totii aici anul trecut…

ziua 19 – intoarcerea in tara

Pretul acestui program initiatic este de 2000 euro, pret care poate varia in functie de numarul de participanti.  Acest pret include toate serviciile, biletele de avion internationale si locale, cazarile cu mic dejun, transportul, taxele de intrare, viza si asigurarile medicale.Vom discuta toate detaliile si posibilitatile la intalnirea noastra din 28 martie 2015. Locatia va fi anuntata ulterior. Am sa aduc si pliantele si materialele documentare referitoare la Ladakh, manastirile si locurile sacre unde vom ajunge.

Inscrierile incep pe 9 martie si se incheie pe 28 martie. Pentru inscriere se achita un avans de 800 euro la agentia de turism First Class International – Bucuresti. Avand in vedere ca este un program special, la altitudini de la 3500 m la 5600 m, numarul de locuri este limitat!!!

Pentru intrebari si detalii va rog sa ma contactati la tel 0729032755 sau pe email: calatorii.initiatice@gmail.com

Va astept cu drag!